Kontakt os

Tag
kontakt

Er du interesseret i at høre mere om, hvad AIO Family Office kan gøre for dig? Ring, skriv en Email eller udfyld kontaktformularen nedenfor.  

Du kan også booke et møde på vores kontor i Aarhus, online eller hos dig, hvor vi vil give vores bud på, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål, vil have mere information om vores services. Udfyld formularen, så ringer vi dig op – eller kontakt os her: 

Teamet

Marco Knudsen

Co-Founder & Direktør

Tidligere CEO og direktør i Selected Advice og Formuepleje.
Herudover mere end 15 års erfaring fra Sydbank, Nykredit & Nordea inden for ledelse og wealth management.

Jacob Meincke

Co-Founder & CEO

Tidligere Chef for Private Banking Elite i Danske Bank.
Mere end 15 års erfaring fra Jyske Bank, Schweiz, Danske Bank & Quintet Private Bank inden for ledelse og wealth management.

Investorer

Jesper Hvejsel

FIRTAL A/S

Iværksætter og selvstændig siden 2007, hvor han sammen med Mikkel Harken-Salling stiftede Firtal Group (Helsebixen, Jala-helsekost, Well og Made4men), som i dag er den største pureplay onliner indenfor helsekost og kosttilskud i Danmark. Jesper er aktiv i start-up miljøet og deltager bl.a. i dette års Seedster som mentor, ligesom han investerer i start-up miljøet og bidrager med kompetence på især platforme og tech.

Claus Brandstrup

WINEST

Erfaren CFO, Investor og bestyrelsesmedlem med 15-20 års erfaring med finansiel styring fra CFO- og ledelsespositioner. Dyb indsigt og erfaring med M&A og investeringsfonde samt skalering og vækst af virksomheder indenfor bl.a. SaaS.

Kasper Kamp Simonsen

INSPARI

Erfaren iværksætter, investor og udvikler med mange års erfaring indenfor software udvikling. Dyb indsigt indenfor business intelligence og har flere succesfulde investeringer og exits bag sig. Arbejder i dag som business angel og bestyrelsesformand i kombination med opgaver for forsvaret.

Mikkel Salling

FIRTAL A/S

Iværksætter og selvstændig siden 2007, hvor han sammen med Jesper Hvejsel stiftede Firtal Group (Helsebixen, Jala-helsekost, Well og Made4men), som i dag er den største pureplay onliner indenfor helsekost og kosttilskud i Danmark. Solgte i 2018 virksomheden til Matas og varetager fortsat rollen som CEO for de godt 200 ansatte i Århus. Sideløbende med det daglige virke i Firtal investerer han i start-up miljøet med et omdrejningspunkt omkring eCommerce og platforme til driften af disse.

Klagevejledning

Hvis du ikke er tilfreds med vores rådgivning, service eller afgørelser i AIO Family Office, kan du sende en klage til Marco Knudsen, der er selskabets klageansvarlige. Henvendelser kan ske telefonisk på +45 21571692 eller via mail på klageansvarlig@aiofo.dk eller pr. brev til AIO Family Office adresse: AIO Family Office, Ryesgade 28, 2 tv, 8000 Aarhus C.

Presse

Al pressehenvendelse sendes til AIO Family Office presseansvarlig som er CEO Jacob Meincke på mail: jm@aiofo.dk.